Vam Berg - Vam Berg Climb Via Wijster 0 4 Km 40 M 9 7 Climbbybike - Er liggen drie verschillende klimroutes de berg op en één afdaling.

Op de top bij de blinkerd (informatiecentrum) kun je even tot rust komen en heb je uitzicht over het prachtige drentse landschap. Daarmee scoort deze klim 35 klimpunten. De col du vam is zo'n 48 meter hoog. Na de beklimming heb je een fantastisch uitzicht over de omgeving. De top van de beklimming ligt op 48 meter hoogte.

Het is een kunstmatige heuvel, die ontstaan is als een stortplek van het afvalverwerkingsbedrijf vam. Col Du Vam Cobbles Via Atteropad Profile Of The Ascent
Col Du Vam Cobbles Via Atteropad Profile Of The Ascent from climbfinder.com
Na de beklimming heb je een fantastisch uitzicht over de omgeving. Daarmee scoort deze klim 35 klimpunten. De top van de beklimming ligt op 48 meter hoogte. Uitnodiging grand depart col du vam. Er is dus ook sprake van eenrichtingsverkeer op de berg. De berg, in 2018 geopend voor sporters, is één grote speeltuin voor de wielerliefhebber. Op de top bij de blinkerd (informatiecentrum) kun je even tot rust komen en heb je uitzicht over het prachtige drentse landschap. Of het nou op de racefiets, mountainbike, handbike of lopend is.

De top van de beklimming ligt op 48 meter hoogte.

Een berg met een uniek verhaal en veel variatie. De berg, in 2018 geopend voor sporters, is één grote speeltuin voor de wielerliefhebber. Na de beklimming heb je een fantastisch uitzicht over de omgeving. Met drie uitdagende hellingen hebben ook mountainbikers en wandelaars aan deze berg een beste uitdaging. Op de top bij de blinkerd (informatiecentrum) kun je even tot rust komen en heb je uitzicht over het prachtige drentse landschap. Je feedback heeft wat tekst nodig! Uitnodiging grand depart col du vam. Of het nou op de racefiets, mountainbike, handbike of lopend is. Hij is 0.4 kilometer lang en overbrugt 34 hoogtemeters met een gemiddeld stijgingspercentage van 9.6%. Er liggen drie verschillende klimroutes de berg op en één afdaling. Daarmee scoort deze klim 35 klimpunten. Het is een kunstmatige heuvel, die ontstaan is als een stortplek van het afvalverwerkingsbedrijf vam. De top van de beklimming ligt op 48 meter hoogte.

Of het nou op de racefiets, mountainbike, handbike of lopend is. Op de top bij de blinkerd (informatiecentrum) kun je even tot rust komen en heb je uitzicht over het prachtige drentse landschap. Hij is 0.4 kilometer lang en overbrugt 34 hoogtemeters met een gemiddeld stijgingspercentage van 9.6%. Een berg met een uniek verhaal en veel variatie. Het is een kunstmatige heuvel, die ontstaan is als een stortplek van het afvalverwerkingsbedrijf vam.

Daarmee scoort deze klim 35 klimpunten. In Beeld Opening Van De Col Du Vam Rtv Drenthe
In Beeld Opening Van De Col Du Vam Rtv Drenthe from imgd.rgcdn.nl
Er liggen drie verschillende klimroutes de berg op en één afdaling. Een berg met een uniek verhaal en veel variatie. Na de beklimming heb je een fantastisch uitzicht over de omgeving. De col du vam is zo'n 48 meter hoog. Er is dus ook sprake van eenrichtingsverkeer op de berg. De top van de beklimming ligt op 48 meter hoogte. Wijster landelijk nieuws om opening col du vam. Op de top bij de blinkerd (informatiecentrum) kun je even tot rust komen en heb je uitzicht over het prachtige drentse landschap.

Uitnodiging grand depart col du vam.

Hij is 0.4 kilometer lang en overbrugt 34 hoogtemeters met een gemiddeld stijgingspercentage van 9.6%. Op de top bij de blinkerd (informatiecentrum) kun je even tot rust komen en heb je uitzicht over het prachtige drentse landschap. Er liggen drie verschillende klimroutes de berg op en één afdaling. De berg, in 2018 geopend voor sporters, is één grote speeltuin voor de wielerliefhebber. Na de beklimming heb je een fantastisch uitzicht over de omgeving. Of het nou op de racefiets, mountainbike, handbike of lopend is. Je feedback heeft wat tekst nodig! Met drie uitdagende hellingen hebben ook mountainbikers en wandelaars aan deze berg een beste uitdaging. De col du vam is zo'n 48 meter hoog. De top van de beklimming ligt op 48 meter hoogte. Een berg met een uniek verhaal en veel variatie. Uitnodiging grand depart col du vam. Er is dus ook sprake van eenrichtingsverkeer op de berg.

Met drie uitdagende hellingen hebben ook mountainbikers en wandelaars aan deze berg een beste uitdaging. Je feedback heeft wat tekst nodig! De berg, in 2018 geopend voor sporters, is één grote speeltuin voor de wielerliefhebber. Er is dus ook sprake van eenrichtingsverkeer op de berg. Wijster landelijk nieuws om opening col du vam.

De top van de beklimming ligt op 48 meter hoogte. Vam Berg Wordt Fietswalhalla En Krijgt Zelfs Een Kasseienstrook Dagblad Van Het Noorden
Vam Berg Wordt Fietswalhalla En Krijgt Zelfs Een Kasseienstrook Dagblad Van Het Noorden from afbeelding.dvhn.nl
Hij is 0.4 kilometer lang en overbrugt 34 hoogtemeters met een gemiddeld stijgingspercentage van 9.6%. Met drie uitdagende hellingen hebben ook mountainbikers en wandelaars aan deze berg een beste uitdaging. Het is een kunstmatige heuvel, die ontstaan is als een stortplek van het afvalverwerkingsbedrijf vam. Er is dus ook sprake van eenrichtingsverkeer op de berg. Een berg met een uniek verhaal en veel variatie. De top van de beklimming ligt op 48 meter hoogte. Je feedback heeft wat tekst nodig! Uitnodiging grand depart col du vam.

Uitnodiging grand depart col du vam.

Je feedback heeft wat tekst nodig! Een berg met een uniek verhaal en veel variatie. Wijster landelijk nieuws om opening col du vam. Met drie uitdagende hellingen hebben ook mountainbikers en wandelaars aan deze berg een beste uitdaging. Hij is 0.4 kilometer lang en overbrugt 34 hoogtemeters met een gemiddeld stijgingspercentage van 9.6%. Uitnodiging grand depart col du vam. Daarmee scoort deze klim 35 klimpunten. De berg, in 2018 geopend voor sporters, is één grote speeltuin voor de wielerliefhebber. Er liggen drie verschillende klimroutes de berg op en één afdaling. Na de beklimming heb je een fantastisch uitzicht over de omgeving. Er is dus ook sprake van eenrichtingsverkeer op de berg. De top van de beklimming ligt op 48 meter hoogte. Of het nou op de racefiets, mountainbike, handbike of lopend is.

Vam Berg - Vam Berg Climb Via Wijster 0 4 Km 40 M 9 7 Climbbybike - Er liggen drie verschillende klimroutes de berg op en één afdaling.. Een berg met een uniek verhaal en veel variatie. De col du vam is zo'n 48 meter hoog. Je feedback heeft wat tekst nodig! Uitnodiging grand depart col du vam. De berg, in 2018 geopend voor sporters, is één grote speeltuin voor de wielerliefhebber.

LihatTutupKomentar